Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Bedankt voor je vertrouwen! Hieronder beschrijven we hoe we omgaan met uw gegevens als u gebruik maakt van onze website, applicaties en services.

We hechten zeer veel waarde aan de privacy van onze gebruikers. We respecteren en beschermen de privacy van onze gebruikers op onze website en onze applicaties. We gebruiken uw gegevens alleen zodat u onze dienst goed kunt gebruiken. We zullen nooit gegevens verkopen aan derden. Alle ingevoerde gegevens zijn eigendom van u.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam.
  • Adresgegevens.
  • Telefoonnummer.
  • E-mailadres.
  • IP-adres.
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website.
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk).
  • Internetbrowser en apparaat type.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
  • Wij analyseren uw gedrag op de applicatie om daarmee de applicatie te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verstrekken uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, neem dan contact met ons op.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom
Driessen Appendages?
Ruim 50 jaar ervaring in revisie en modificatie
Eersteklas vakmensen en VCA gecertificeerd
Uitgebreide mogelijkheden

Bekijk onze bedrijfsvideo

Het laatste nieuws

20 - 08 - 2020
Dealing with Corona
Goede dag beste lezers,

Corona houdt de gemoederen vooralsnog flink bezig. Nieuwe maatregelen die wederom beperkingen opleggen.

Een krimpende economie als gevolg van de pandemie die zich niet zomaar laat verslaan.

En toch moeten we ook door, want stil blijven staan is geen optie. Iedereen moet eten en straks in de winter zal de kachel weer branden.

Driessen Appendages BV draait op vole toeren, revisie en onderhoud zowel in onze werkplaats als op locatie gaan als van ouds door.

Natuurlijk hebben ook wij voor ons personeel en onze klanten maatregelen getroffen om risico´s zo ver als mogelijk te beperken.

Ondanks deze moeilijke tijden hebben wij besloten voor de eerste keer deel te gaan nemen aan de Pumps&Valves beurs, op 7 en 8 oktober in Antwerpen. De organisatie heeft maximale voorzorgsmaatregelen getroffen en wij zijn er gerust opdat de beurs op deze wijze goed zal gaan verlopen.

Natuurlijk, anders dan anders. Minder bezoekers wellicht, maar daardoor qualitytime die we gaan krijgen om met u in gesprek te gaan.

Wij zien er naar uit.

Wij wensen u veel succes in deze moeilijke tijden, maar vooral veel gezondheid.

​Team Driessen Appendages BV Lees meer
06 - 04 - 2020
DM & Coronavirus
Driessen-Appendages BV informeert:

Het Corona virus houdt de wereld in haar greep.

Ook Driessen-Appendages BV ondervindt de gevolgen ervan. Ondanks dat begrijpelijker wijze er projecten en klussen op hold staan zijn wij wel bereikbaar, inzetbaar en kunnen onze diensten blijven leveren. Er zijn veel vitale processen waar de service niet stil kan staan. Wij blijven ons inzetten daar waar mogelijk, daar waar gewenst. Dat alles in het volle bewustzijn van de risico's. Vanzelfsprekend hebben wij ook maatregelen getroffen om gevaren voor ons personeel en werkomgeving tot een absoluut minimum te beperken.

Wij hopen dat het u goed gaat  in de verwachting dat wij met elkaar deze crisis snel onder controle zullen krijgen.

Sterkte voor alle getroffenen, beterschap en gezondheid.  Hopelijk snel op naar betere tijden!

In deze bizarre tijd wensen wij een ieder veel wijsheid, doorzettingvermogen en zorg voor elkaar.

Team Driessen-Appendages BV



  Lees meer
27 - 01 - 2020
Voedingsmiddelen warmtewisselaars

Driessen-appendages BV exclusief vertegenwoordiger voor XELSION warmtewisselaars!

Pasteurs, productkoelers, warmteterugwinning. Van alle markten thuis.
RVS frames, complete range (RVS) wisselaars, A-kwaliteit voor een wel hele scherpe prijs.

Snelheid, kwaliteit en ervaring bieden u de beste oplossing. Ook benieuwd? Neem contact met ons op.

Team Driessen-Appendages BV
 
Lees meer